fall

snabbupdate.
Ska strax kila till tåget,  personalmöte 15.00
Sedan hem och ha lite tisdagsmys för mig själv, då fisen är borta till 23.00
imorgon jobb 9-18.

puss

Kalas

Blev ledig idag, skönt värre! Klockan två befann vi oss i Uppsala på 6-års kalas. Massa gott fika och trevliga männsikor.

Imorgon blire jobb i Karlholm, lika så på onsdag, längesedan jag jobbade där nu. Ska bli roligt.

Nu blir det söndagsmys!

puss

Lördag

Nyligen hemkommen från jobbet, har hunnit med en dusch!
Nu ska vi ta och äta middag som fisen gjort iordning,  duktig han..

Imorgon jobbar jag en stund också och sedan ska vï på kalas hos min kusin. trevligt.

Förövrigt så hade jag en kanon kväll med mina brudar i Gävle igår, tack för det!
Ikväll blir det bara hemmamys, känns som det bästa alternativet just nu.

puss

Härliga fredag!

Idag är det fredag, en solig sådan!
Är på sjukt bra humör idag, längesen jag kände så..

Ska snart dra mig in till uppsala, köpa mig ett par höst och ett par vinterskor. Sedan blir det mathandling och därefter hem för lite pizzamys. och sedan går jag all in med Emma och Isabella ikväll!

awesome..

puss.

Personalmöte

Känner mig lite piggare, men fortfarnde förkyld och lite seg.
Idag har jag varit på personalmöte på uppsala konsert och kongress. var väl inte så värt, men fick ju betalt iaf!
Innnan var jag och köpte en födelsedags present åt Sami som fyller år imorgon, men som vi ska på kalas hos på söndag.

Nu ska jag ta och äta lite chikenbits och pommes och kolla på halv åtta hos mig.

puss

hurting

Har varit några jobbiga dagar, med inslag utav uppmuntrande roliga saker. Och tur är väl det, annars hade jag gått under.

Har gått och blivit sjuk också, så ligger bara hemma och tycker synd om mig själv. Idag blev även älskling hemma från jobbet, sjuk han med!
Men ska försöka bli piggare till på torsdag då jag har personalmöte och sen på fredag blir det utgång med en saknad vän!

puss


...

idag är en sån där dålig pissdag!

älskade vän, vad jag saknar dig!

sällis

Varit på kalas idag hemma i karlholm. mys. Fick med mig min syster hem, som sällskapar mig denna kväll och sover kvar här. Grabben är ju och tränar ikväll och kommer hem sent som alla tisdagar och torsdagar numera. Nu ska vi fika och kolla på tv. puss

Kortdag

Idag vaknade jag inte förens halv två!! Fick panik brukar aldrig sova så länge, nog för att jag kan sova länge men högst till tolv- halv ett.. Så idag har dagen gått fort, kollade på true talent från igår, gick och handlade och gjorde sedan flygande jakob till grabben kom hem. Nu ska jag kolla på idol och mysa lite. Funderar på att göra iordning några majskolvar att mumsa på?.. Imorgon fyller min syster 18, så åker hem till karlholm någon gång under dagen på kalas! Puss

Tired

Igår efter jobbet bjöd min älskling på supergod lasagne! Sedan åkte vi till karlholm och hälsade på mamma med familj. Var hemma igen vid halv två, somnade på direkten.. Upp och jobbade imorse igen, trots att jag egentligen skulle vara ledig. Men blir ledig på lördag istället! Nu är jag påväg hem, känner mig helt slut. Så ikväll blir det mys i soffan framför idol och någon bra film! Puss

Fredagsmys

Idag var det utbildning på morgonen, intressant som vanligt. Saknar lite att gå i skolankänslan. Kanske skulle ta och börja plugga nånting snart?
Nästa fredag är iaf sista dagen på utbildningen, så då är jag färdig med den! känns skönt.

När jag kom hem började jag städa, plocka undan överallt, damma och tvätta. Kanske hjärtat är så snäll så han sammsuger när han kommer hem? vem vet..

Har också fått ett erbjudande om lägenhet i Andersberg, men jag vet inte jag. Får fundera en stund på den. Kanske ska åka på visning iaf?

Har nyss scorat lite vixen poäng genom att gått med i facket, herregud! men tänkte att de kanske vora bra!

Ikväll blir det fredagsmys med min man!

puss

Give it up

Jag har redan lessnat på de gråa trista regninga höstvädret!
Idag har jag bara legat hemma, igen!  Fast har gjort lite nytta idag också, letat lägenheter, sökt nya jobb och diskat..
Tur att jag har utbildning imorgon så jag kommer ut lite, och sen jobbar jag lördag och söndag. Längtar faktiskt!

Idag har jag lite torsdagsmys för mig själv, eftersom hjärtat har börjat spela i sigtuna. Så lite ensamt kommer de att bli några kvällar i veckan. Ska ta och göra lite fika och mysa ner mig med tända ljus framför True Talent.

puss

Lägenheter

Vi håller ju på att kolla lägenheter både i uppsala och i Gävle.
Smartast hade ju varit uppsala eftersom att båda har jobb där, men jag vill hellre bo i Gävle, plus att de är lättare att få lägenhet i Gävle.

Det är hur lätt som helst att få i Andersberg, fast jag vill egentligen bo mer centralt. men de är ju tyvärr lite svårare att få tag i. Så vi kanske borde ta en lägenhet i Andersberg tills vi får en mer centralt? hm, nåt att fundera på!

nu ska jag laga mat, puss


tråkigahöstväder

Igår var vi som sagt på kalas i karlholm. Väldigt mysigt. Kom inte hem förens efter tio. Då blev de lite tisdagsmys och sen sova.
Idag har jag inte gjort någonting alls! Hatar när de är sånt här grått och trist höstväder. Får inte lust med nånting. inte kul!

Ska väl iaf ta tag i disken och laga lite mat till fisen kommer hem och pallra mig till ica och hämta mitt paket från H&M.

puss

födelsedagsfirande

Har fyndat på internet idag, beställde två läppbalsam för mina torraläppar och två läppglans för 55 kronor, hur bra?

Nu ska jag ta och fixa till mig, leta upp några kläder och sedan åka på kalas med min man i Karlholm. Vi ska fira mamma som fyller år imorgon och min lillesyster som fyller i början på nästa vecka.
Det är ett himla firande i september i min släkt, igår fyllde även min faster, nästa fredag fyller pappa och den 23 fyller min kusin. Men glad är jag för det, massa gott fika och anledningar att pallra sig iväg och umgås med alla!
puss


Monday

Haft en kanonhelg med härlig folk!

Idag har jag vart ute på en långpromenad och städat, nu laga mat innan fisen kommer hem. Ikväll ska jag bara ta det lungt och mysa.

puss


bildbomb från den senaste tiden.

OSLO

FIN BESÖK

MÅNKARBODAGEN

UTGÅNG 3 SEP


´
ROY 22 ÅR!




i'm not ready to make nice

Har haft mysdag i Karlholm idag. Vart hemma hos mamma, hemma hos moster och hemma hos pappa! När ´jag kom hem bjöd hjärtat på grymmahamburgare. och nu kollar vi på true talent och myser. Imorgon har jag utbildning mellan 9-12. Sedan hem och duscha och fixa till mig och därefter drar vi ett tjejgäng hem till Karolina och förfestar och sedan röjer på heartan! Galet taggad! puss

RSS 2.0