2 dagar kvar .

Just nu sitter jag här i fula gamla mysbyxor och är väldigt irreterad , trött o less på allt !  Just nu mest på min syster som beter sig som att hon skulle vara 5ungefär , och spelar lite cool inför kompisen ! Ahh , blir5 galen på henne när hon är såhär o allting är ju mitt fel liksom , hon provoserar en så man bara vill slå till henne , asså det finns inget värre än när hon är på sånt här humör , och så ska hon spela vuxen liksom ,. gaah "!

Funderar på att ta bussen till min älskade pojke , orkar inte vara här hemma, men nu är det iaf bara två dagar kvar till det är HEEELG ! och tills mamma kommer hem , skönt , slippa ta hand om våran jobbiga hund . usch !
Nej nu ska jag gå o laga lite mat  , har inte ätit sen halv 11 så börjar bli typ lite småhungrig !

Peaceout !


XOXO/ jennifer

Fucking boys !

Varför ska killar alltid vara så blåsta i huvudet ?!!!
kan dom bara inte vara normala for gudssake ! tänka på allt dom gör och inte bete sig som fucking jävla svin ! blir så less så att jag kan spy  !  Varför tänker dom inte sig för ? ska vi tjejer börja bete oss lika dant nu eller ? bara så att dom får känna hur det känns liksom !  åh jag blir så arg , kan dom intefatta hur det känns , grrr !

aja, ska sluta vara arg nu  , rycka upp mig o börja tänka posetivt ! Imorgon är en ny dag o den ska bli bättre , för då ska jag vara med min efterlängtade Linnéa ! och lördag blir väldigt bra den med , för då blira jag o Natalie mot hela världen ungefär ! vi är bäst , och jag älskar henne ! <3

XOXO / jennifer


grejt helg !

Helgen har vart förvånadsvärt bra , för en gångsskull faktiskt , vilket känns väldigt skönt .
Fredagen tillbringades hemma , med Älskling , Linus o sis , med film , poker o gott !

Lördagen blev en bra dag den med , känner mig faktiskt ganska stolt över dte vi gjorde på förmiddagen .
Först gick vi upp i tid , åt frukost o plockade undan efter gårdagen. Sen klädde vi på oss jag o Emil och gick ut med Sako 'som förövrigt Natalie tycker om väldigt mycket, ' vi gick till åker här bredvid o sparng med sako och var väldigt hurtiga av oss !
Sen när vi kom hem från våran "springtur"  såg vi att det behövde skottas på gården , så vi tog tag i oss själva o började skotta , väldigt stolt över mig själv måste jag säga ! Efter det gick vi in o duschade sen blev det lite fixa o dona innan Natalie o Erik kom , blev en trevlig kväll med film , poker o vin :)

Förövrigt så är jag väldigt less på skolan , o allt som har med den att göra !
Jag är trött på alla falska människor som finns här i världen också , varför veter man sig som ni gör ?
Ni skämmer ju bara ut er själva , pinsamt !

Nej nu ska jag göra min läxa om kommunen , yeah !


XOXO / jennifer



Sorry guys !

Förlåt ni som läser att jag inte skrivit på länge , har helt engelt inte haft tid , eller snarare kanske inte tagit mig tid till det ?! .
Det ska det bli ändring på ska ni se .

Nya året har börjat mycket bara måste jag säga , förutom dom 3 första dagarna då det var lite krångel . men men sånt får man ta !

Jag har kommit på att jag har så mycket som jag borde vara tacksam över istället för att gnälla om små saker som inte är en sån big deal egentligen !

Jag har min underbara Natalie som jag inte träffat på väldigt länge nu :(
Jag har många söta o älskvärda vänner .
Jag har min familj som alltid finns där , och nu har den blivit ännu större !
Jag har en underbar pojkvän som jag älskar mest i hela världen!

- Så just nu känner jag att jag inte behöver mer , jag har så mycket som inte andra har , så varför ska jag gnälla över andra småsaker, det är bara att bita ihop och kämpa mot dom  !

Jag har bestämmt mig för att det här året, ska bli mycket bättre än det förra !
Nu ska det bli ändring .


pussohej.

RSS 2.0