Tisdag .

Nyss gjort nationellt prov i engelska , gick åt helvete typ . känns som det iaf . usch ! 
Nu sitter jag och ska skriva klart min svenska uppsats som ska in idag , huh ! 

Igår efter skolan gick jag o Emma o solade , blev lite brun iaf, vi ska ta en solning imorn med , så att vi är lite bruna till sista .
Sen gick vi till donken o käkade , sen tog vi tåget hem till mig , och började plugga ! i typ flera timmar , skit duktiga var vi faktiskt. Sen tog vi lite fika , och sen popcorn o kollade på tv , Sen blev det god natt för  våran del.

Idag blir det hem , Emil kommer så jag slipper vara själv . 

XOXO


Det känns inte så bra !

Måndag igen!

Helgen har vart hellugn , i fredags var jag bara hemma med mamma o Perra , åkte till pizzan och blev bjuden på mat av min pappa. Sen lördagen åkte jag till Valbo med la familia fick ett par skot av mamma , och köpte lite dricka till sista april. 
Sen åkte vi hem till mina kusiner och grattade dom, fick tårtor av alla sorter och blev tjock om en gris som vanligt !
Sen tog jag bussen till Tierp och Erik var snäll att hämta mih , tack (:
Vi åkte hem till Emil dör hans syster o familj var , spelade lite yatzy och åt gott.
Sen söndag var bara hemma , emils båda syskon med familj kom över och grattade emils pappa , sen gick jag och Emil ner o kollade på fotboll.
Idag blire hem o packa och sen till pappa, kanske ska sola efterskolan. 




XOXO

In i det sista!

Har nyss vart ute i solen en stund , hur skönt som helst kan jag lova !
Har suttit ute med mamma och ätit mat också, mysigt.
imorn efter jag vart med la familia till stan, ska vi hem till mina kusiner o gratta dom , sen ska jag Emil , ska nog hitta på nåt kul får vi hoppas . orkar inte sitta hemma , för då blir allt bara fel !
Och på måndag får jag träffa Natalie, efterlängtat , längesen nu! <3


Annars´har jag inget mer att säga för tillfället , bara att mitt liv är sjukt jobbigt, men jag ska kämpa in i det sista!


Fredag.

Sitter i skolan , har precis vart o käkat våra mumsiga skolmat , nej verkligen inte, vi äter fil varje dag för att maten är totalt kass! idag blir jag nog bara hemma , hemma med mamma , och Perra kommer ikväll tror jag . Jag tror att mina syskon ska vara hos min pappa , så vi blir själva. jag orkar inte göra nånting faktiskt. jag vill bara göra ingenting för en gångs skull. har ingen ork till nånting . jag skulle bara behöva sitta hemma med någon jag verkligen litar på och kan prata med och verkligen prata ut om allting! , men nu blir det mamma och tv typ. 
Jag är less på mitt liv , men jag håller ut , någongång måste det bli bra! 

Efterskolan ska jag ner på stan och köpa nya leggings , tack ja !
Sen imorn , så ska vi in till stan med mamma o dom , fast kanske bara åker till skutskär , för vi ska bara handla dricka och bror min skulle köpa fyrverkerier.
Vi får se hur det blir . 

XOXO




Torsdag

Igår , efterskolan åkte vi ner på stan , jag emma , jenny och Sandra satte oss på Café Linné och fikade , vi satt där typ nästan 4 timmar , och pratade om massor , sen gick vi in på gina , köpte en ktröja gjorde jag , och Emma med, sen gick vi till donken och åt, sen var det dags att gå o se teater med skolan , KNUTBY , boooring ! lätt det sämsta jag sätt. 
Sen tog vi bussen hem till Emma och slog på en film o somnade. 
Vi fick gå upp tidigt imorse, för att Emma har matte nu . så nu sitter jag o Sandra och väntar på att våran lektion ska börja , yeah ! 

Så snygga !

Idag ska jag hem o plugga lite , måste skriva en svenska uppsats till på tisdag ! suck !



Nu eller aldrig !

XOXO



ensamt och kallt

Har nyss kommit hem till Emil , men sitter här själv och fryser i hans rum , han är och jobbar. dte är iofs bra så han får in lite pengar men de är inte kul och sitta här själv för det!
Skolan idag gick kanorners, först skrev vi nån svenska uppsats eller vi började den ska vara klar på tisdag, blir till att sitta hela söndagen opch skriva klart ! Sen hade vi data , men slapp den för att det var nån gubbe som kom och föreläste, dte var inte så speciellt intressant.
Sen hade vi dram , lätt den roligaste drama lektionen hittills!
Först spelade jag och carro upp våran pjäs, sen lekte vi nån lek , och sen gjorde jag Sandra och Elina en lite sketch!
 snyggingar ! grr ...

Imorn klockan 7 blir det teater, hoppas den är bra , före blire stan och met med brudarna!

Nej nu ska jag bädda ner mig och kolla på tv ,,,börjar bli sjuk känner jag !

XOXO

allt och inget !

Lördagen var väldigt bra och rolig , vi åkte på Bellas 18 års fest ! Där det kom massa trevliga männsikor , men vissa betedde sig som svin som vanligt ! men det var kul, även fast jag var totalt helt jävla nykter ( Y ) hade skit kul o dansade massor iaf , men jag hade desto fullare polers med mig ;) haha . puss på er !
Emma var duktig och droppade sin telefon i toan ! Grattis ! , nej men tur att den typ funkar nu iaf (:

 
Igår åkte jag hem till pappa, har inte träffat han på nästan 3 veckor , han hade köpt en snygg väska till mig , och ett silver halsband i 18 år present , jätte fint! sen fick jag en tröja av min farmor med, tack !

Och jag har vart och handlat lite med , två tröjor på gina och en klänning , sen köpte jag en BH på lindex med .


Nyss har ja vart ute o gått med mamma och moster, kändes bra , kändes som jag gjorde nåt nyttigt för en gångs skull!

Jag har ingenaning om hur jag ska göra !

XOXO

Done !

Gårdagen ,  bestod av stan med 3 brudar, Emma , Sandra och Jenny, vi käkade onyttig mat och sen gick vi och kollade kläder , tiden bara for förbi och helt plötsligt var det dags för mig att få ont , haha . Sandra följde med mig in , och jag tror jag kramade sönder hennes hand, tack för att du följde med iaf (:
Jag är faktiskt väldigt stolt över mig sjäv att jag ens gjorde det , känns skönt nu när det är över.
Och jag är väldigt glad att jag inte har ett dugg ont och att den inte är speciellt svullen heller , alla har sagt att det skulle vara så svullet och göra så ont dan efter , men icke sa nicke! inte på mig , haha . måste ju vara nå allvarligt fel på mig , eftersom det inte gör ett dugg ont liksom, men skönt , hellre är jag lite udda och inte har nå ont ;)

ska snart hoppa in i duschen , och sedan fixa mig lite , Emma och Sandra kommer hit till Emil halv 7 , sedan ska vi åka till örbyhus på party ! inte för att dte blir så mycket party för mig , men kul iaf !

Och jag har inga pengar på min mobil , om ni undrar varför jag inte svarar eller så !
Nej nu ska jag dra mig in i duschen ! hejs

XOXO


Stan,mat , pain !

Sitter här i Emils säng, ska snart åka in till satn med Sandra och Emma , käka god onyttig mat , kanske handla , och sen är det pain! haha. uasch , vill inte tänka på det , just nu .
Ikväll blir dte nog lugnt skulle jag tro , hemma kväll framför tv:en med Emil och hans mamma och pappa.
Imorn blire nog party, ska följa med Emma till örbyhus , Sandra är nog också på skulle jag tro (:

nej , nu ska jag fixa mig det sista ! hörs sen !


XOXO

Förövrigt så blev jag väldigt glad igår när jag fick ett godnatt sms, kände att det värmde, känns som att du har vart lite frånvarande på något sätt, så det kändes väldigt skönt !



Fram och tillbaka

kom hem för en timmme sen , har hunnit ätit mat och packat lite , ska ta bussen om en halvtimme hem till Emil. Ska sova där inatt istället, hade tänk sova hemma , men orkar inte gå och bära på den största  och tyngsta väskan jag har hela dagen i stan imorn. mamma åkte för typ en timme sen hem till Perra , känns som att hon jämt är borta, men det är väl sånt man får ta!
Imorn är jag ledig , kan man väl kalla det , haha. vi har bara en lektion imorn , och på den ska vi åka till IKEA och kolla lite bara , så känns lite onödigt så vi struntar i den (:
Istället ska jag med Sandra och Emma in till stan , käka mat kolla lite kläder kanske och sen gäller det !!!
Sen på kvällen ska jag hem till Emil och mysa , eller jag vet inte vad vi ska hitta på? kanske fest eller nå¨nting annan kul?!


Känns som att du inte bryr dig längre, det gör mig besviken och ledsen!

XOXO


Öppethus!

Igår var det öppet hus i våran skola , jag Emma ,Sandra och Jenny stannade  och var duktiga och hjälpte till., jag kan ju erkänna att sandra var duktigast ! hon babblade på som fan  ;) 
Vi slutade tidigt så vi drog ner på stan och köpte mat , jag och Jenny köpte Subway. Vi var in på apoteket med , där Sandra ställer sig och skriker, " Men hörru, här kanske dom har nånting mot din klamydia ! " och puttar till mig.  typiskt sandra ! 
hahah.
Sen åkte vi tillbaka till skolsn och gick till aulan där visade dom Linas kvällbok , nice, vi satt där och åt våran mat och skrattade. 
Sen blev klockan sex och öppethus öppnade, men dte var typ inte så mycket folk , så vi behövde inte göra så mycket ! 

Sen tog jag bussen hem till Emil och mös ! 

Imorgon gäller det ! usch jag vågar verkligen inte ! 

XOXO



Skola till klockan åtta !

Sitter i skolan nu , började klockan 9 istället för hlav9 idag , så jag och sandra tog åtta tåget ! Fick vänta en stund i stan eftersom det inte går nån skolbuss efter halv nio , och man får inte åka på våra busskort inan nio på stads bussarna , sämst ! bra att man inte kan åka till skolan mellan halv nio och nio , haha. men då får dom skylla sig själva att vi kommer föt sent, precis som jag och Sandra gjode idag . Vi har med oss matlåda till kvällen idag , snadra har god sallad , som jag med tänkte ta med , men vi hade inga goda grejer hemma , så blev makaroner och bea sås (:
Klockan sex idag är der öppet hus här i skolan , då ska jag Emma ,sandra och Jenny vara här och se allmänt coola ut bara , som Jenny tycker !
Det slutar typ klockan åtta , men jag måste gå lite tidigare för att hinna med bussen , ska hem till hjärtat efter skolan och mysa.



XOXO

Mjukglass i solen .

Efterskolan åkte jag , snadra, emma och jenny ner på stan. Vi gick in på Darkwell och beställde tid åt mig , fredag 15.20, Nervös !!! uscha kommer inte våga , men jag ska fixa det !
Sen gick vi och köpte mjukglass och satte oss nere vid ån och mös, mycket trevligt . Varm och skönt väder blev dte också, trodde det skulle vara dåligt väder ute , såg ut så imorse iaf .
Imorn efterskolan ska vi stanna kvar på öppet hus , prata om vad EXPO är och så för massa blivande ettor !
Får iaf en biobiljett för det , då är dte värt ! haha


XOXO


UPDATE måndag-tisdag

Igår vaknade jag ganska slut ikroppen även denna dag , tror lördagen tig ganska hårt ! haha .
Vi tog bussen hem till emil vid tre , hans bror och syster med familjer var där , vi käkade mat och fikade och hade det lite trevligt sådär. Sen fram mot kvällningen plockade emils underbara mamma fram allt möjligt, popcorn, grönsaker dip o massa gott, och vi kollade på Van Veteeren . Blev helt underbar mysig kväll med hjärtat! Sjukt mysig fakriskt. det gillar vi !

Idag har vart en ganska okej dag , sandra o jag har vart igång på mordtankar och vi har skrivit en skräckscen på sevenskan om en person ! väl digt läskig Emma och Jenny blev jätte rädda ! haha  NOT!
Ingen drama idag heller , så skönt , det var min önskan imorse , första gången jag har tur.
Efter skolan ska jag till Darkwell,och beställa tid ! Äntligen . men är fett nervös kan jag lova! men jag ska fixa det.

XOXO

18 år - PARTY !

Gårdagens partaj vart hur lyckat och bra som helst ! Jag hade hur kul som helst faktiskt , många människor man inte träffat på länge man fick se , kvällen var lugn och rolig , inge bråk eller så. underbart !
Vi började med lite förfest , jag , Linnéa , Natalie , efter en stund kom Emma , Sanna , My och sofia. vi drck o snackade massa skit, sen efter nån timme började det ramla in folk . Kom runt 160-170 nånting , grymt kul !  Jag dansade järnet , och sjöng så att min röst försvann nån timme eller två , sen var den på topp igen !  ( Y )

Tack alla för en underbart rolig kväll !


XOXO

 
Lite bilder från kvällen ! (:


Glad påsk - 18 års fest !

Glad påsk allihopa !
Jag vaknade för en stund sen , väckte båda mina syskon för att jag ville upp och leta påsk ägg , MOGET ? aja , men sån är jag !
Men när vi kom upp , var mamma o Perra borta? ingenaning om vart dom åkt nånstans , men hörde nånting igår om systemet ? kanske, men nu måste vi vänta tills dom kommit hem innan vi kan leta eftervåra efterlängtade påskägg! TYPISKT!
Oj , jag tror faktiskt att dom kommer hem nu ! YES (:

Aja , har väldigt mycket att göra idag , bäst jag sätter fart , börjar med att leta påsk ägg (:

Och ikväll är det PARTYYY!

XOXO

Födelsedagsfirande!

Idag har släkt och så varit här och firat mig ! Har ätit massor med smörgåstårta , chokladtårta bullar och massa gott!
Har fått pengar och blommor , bästa presenten var från min kusin Carro , haha . Fick 2 stycken champagneglas , jätte fina och en champagne , nån som vill att jag ska supa till imorn där ;) haha .

Nu har alla åkt hem och vi ska till o börja riva köket , ÄNTLIGEN ! vill bara att allt här hemma ska bli lite snyggt .

Nej nu måste jag se till att börja tagga till imorn , känner ingen riktig lust till att festa loss än , men det kommer ska ni se ;)
Har bara lite ångest över hur allting ska bli , om det blir värsta kaoset eller om allt går fin fint!
Ska väl upp till folkan imorn och blåsa lite ballonger , sen hem o äta o fixa mig , Natalie kommer lite tidigare skulle jag tro , och kanske Emma med :)
Sen drar dte av till folkan , med för fest tills det börjar välla in folk , PARTY !

XOXO

 18 år och blond igen , så ska det vara !

Dålig uppdatering .

Sorry att jag vart lite dålig på uppsateringen denna vecka !
Veckan har iaf vart helt strålande faktiskt, Måndag så var jag hemma , Linnéa kom över vi solade o snackade om festen, sen bakade jag med min syster , bullar och nå chokladkakor.
Tisdag , tog jag bussen till Emil , på kvällen kom Natalie o Erik över , jag fick min födelsedagdpresent av Natalie , Saker så jag kan fixa naglarna snygga ;)
Onsdag , MIN FÖDELSEDAG!
Älskling kom med frokost o present på sängen , så jävla gullig ! kommer en bild sen på frukost brickan ;)
Sen fixade vi oss , sen kom Erik o Natalie och vi drog in till Gävle handlade ett halsband , sen blev det Max!
På kvällen var vi hemma hos Erik , Natalie hjälpte mig o blekte håret , stackarn fick typ träningverk i armen , tack hjärtat !

Och idag har vi vart till tierp o fixat lite ,Emil o Natalie solade och jag o Erik åkte runt o gjorde massa ärenden , haha oj vad vuxet det lät .! 

Nej nu kom min mamma hem , har inte träffat henne på en vecka , så ska vara lite social nu.

XOXO

Underbart !

Gådagen , jag o min syster gick över till min moster åt god mat
, och efter många om och men låg jag på en spikmatta! usch !  inte det skönaste jag gjort men , det var okej efter att tag .
Sen gick vi hem o tog fram godiset och satte oss och kollade på talang !

Idag fixade jag mig sen så tog jag bussen till Tierp där Emils mamma hämtade mig och sen åkte vi och hämtade Emil hos Jonas , dom var och åkte Eckerö igår .
efter vi kom hem , har vi bara legat ute och solat, ungefär 2 timmar , så jävla underbart ! 25 grader i solen höll på att svättas ihjäl ! och har fått värsta fina brännan på benen , haha NOT ! solade med skjorts och BH så fick fina sträck på låren av skjjortsen , ahha !
Ikväll vet jag inte vad som händer än , ska grilla om en stund och sen får vi se vads om händer !

Jag mår iaf strålande idag !
XOXO


Fredag - supeeersköönt !

Äntligen fredag !
Sitter i skolan , har haft engelska , lyssnade bara på massa folk som hade tal . sen blev det påsklunch . om man nu kan kalla de det ? Det fanns ägg ,typ . haha okej dom hade faktiskt slagit på stort och köpt in efterrätt , ganska gott faktiskt . vanilj yoghurt o nå fruktgrejs :)
Nu snartg ska jag o Emma slita oss från datorerna gå ut till gallerian ocg kolla på eventet , massa modiga personer som ska sjunga och lire Guitarhero framför hela skolan ! skulla jag aldrig våga !! Men bra för dom att dom vågar ! och kul för att att se :)
efterskolan ska jag gå och byta ett par skor jag köpte igår, elelr jag köpta faktiskt 3 par skor ! jag vet fett dumt med tanke på att jag inte har nå pengar liksom! men det blev som det blev , jag kan aldrig låta bli.

Sen senare ikväll ska jag nog hem till Emil , han är o åker Eckerö typ nu , eller båtern går kl.3 så han är väl hemma runt 10 skulle jag tro !

XOXO

- Torsdag

Sitter i skolan , har inget att göra , som vanligt på torsdagar!
Gårdagen tillbringades hemma, rensade ut alla kläder o så , dom fick ändå inte plats. haha.
Efter skolan idag ska jag gå och köpa en tröja och möjligtvis ett par skor :)
Mamma o kenny åkte till Perra idag , så jag o becca är hemma själv . känns ganska vanligt nu för tiden .

Bara 6 dagar tills jag fyller år nu ( Y )
Fast blir ingen rolig födelsedag, ingen som är hemma o grattar mig . Så jag ska tilbringa dagen hos hjärtat , bästa <3

XOXO

Onsdag.

Kom nyss hem, har haft ångest över samhälssprovet jag skulle göra idag hela dagen ! Men det gick bra. tror jag , jag skrev på allt iaf. så skönt att dte är över nu !

Gårdagen var jag med Emil , vi åkte hem till hans syster o grattade henne för hon fyllde år , vi fick god tårta o massa kakor!

Pappa o farmor kom nyss o sa hejdå , dom åker till Marocko idag , AVUNDSJUK! usch för dom !
Farmor kom med min favorit , pepparkakssocker kaka :) MUMS!
Hoppas dom får de trevligt .

Nej nu ska jag ta o städa ur min garderob hade jag tänkt , eller garderob , barderober och byråer och hyllor o allt vert jag nu har kläder nånnstas.
Och även fast jag har mycket kläder så har jag ingenitng att ha på min , väldigt konstigt tycker jag !

XOXO


RSS 2.0