Lördag .

Åte till pappa igår och sov där , åt god mat o kollade let's dance med massa godis .  var väldigt trevligt fatiskt . kom nyss hem , ska försöka orkar städa lite , utifall Natalie o Erik kommer ikväll o kollar melodifestivalen med oss :) Emil kommer om en timme ungefär , ska säga åt han o städa kanske ? hah , ska laga mat sen också , mycket jobb när man är hemma själv, känns jobbigt när det inte är ens eget liksom , hade nog vart lättare om jag bodde själv i en lägenhet , då blir dte mer en vana !  guuud vad jag längtar tills jag får min lägenhet ! vill verkligen flytta nu och få mitt eget .

imorn kommer la familia hem också , skönt faktiskt . Jag måste erkänna att jag saknar faktiskt min mamma när hon inte finns i närheten. Hon är nog den viktigaste personen för mig , har jag märkt.

nej kanske ska göra nån nytta i huset nu ,


XOXO - jennifer

Lillhärdal

Nu är jag hemma igen , kom hem i onsdags kväll ! väldigt skönt måste jag säga, men sknar busungarna därborta redan "/ . I måndags gick vi och badade i deras badhus och så hade vi lite skoj i idrottshallen. 

I tisdags vart de en skotertur på ungefär 20 min till en stuga där vi grillade , åkte skoter o hade trevligt -.
Becca o cicci hann till o med kööra om kull med skotern en gång ;) haha . men det gick fint , ingen skadad o vi orkade ta upp den , tur att dom hade den minsta skotern , annars hade vi aldrig orkat .
och jag testade köra värsting skotern idag , vilken jävla skillnad , den var verkligen mer kraft i den , skit kul var det !
När vi kom hem lekte vi ute en stund , sen gick vi över till John och åt mat .





Onsdagaen - hemväg :(
Väldigt tråkigt faktiskt , har haft skit kul , börjar ju lära känna både perra o barnen bättre nu , så nu känns det bättre , mer som en familj liskom . men tror dom kommer hit den 15 mars :)

aja , ska åka till pappa snart så ska fixa lite ,


XOXO - jennifer

skoooter

i lördags åkte jag till Lillhärdahl , utanför sveg , till Perra o mamma o alla andra .

Lördagen betog bara av mys o sånt .

Söndag - gick vi ut o åkte skoter o pulka , jag körde skoter för första gången ;) skit duktig var jag , haha .
Sen gick vi och grattade  julius som fyllde  3 år , åt smörgås tårta och tårta :)
Sen på kvällen satt vi o mös , kollade på beck o åt gott !

idag ska vi gå och bada och vara i idrotts hallen o leka lite , skriver om det mer imorgon.


jag saknar Emil , ! <3



XOXO - jennifer

Torsdag - en dag kvar

Sjuk fortfarabde, börjar bli riktigt less nu faktiskt måste jag säga . Har hosta kvar och är helt slut i kroppen , orkar ingenting , får jobbigt och andas bara av att gå till bussen liksom . så blev bara skola i måndags , sen resten av veckan har jag vart hemma . men ska försöka gå imorn iaf , senare på kvällen ska jag hem till Natalie och gratta henne med massa bruds :)  ska bli skoj , hoppas jag orkar bara !  men nu jävlar ska jag fakriskt ta o rycka upp mig , och blir jag inte bättre inom kort så måste jag åka till sjukan o kolla om det är nå allvarligt fel faktiskt , för såhär kan man inte må !

Har vart hemma hos Emil sen i Lördags, mys  . jag älskar faktiskt o vara  hemma hos han , det är så mysigt på nåt sätt, älskar deras hus , och hans föräldrar är helt underbara , ska vara här tills på torsdag nästa vecka :)
För då blir jag själv hemma , så då bor vi hos mig , kanske kan ha ett litet party ? ;)

nej nu ska jag ta o käkalite mat tror jag , och vänta på att Emil ska komma hem från skolan . sknar honom lite , det är så tråkgt att vara själv , man blir så rastlös !


XOXO -jennifer


 jag vill ha mitt hår tilbaka ! NU!


Lördag -

Igår blev det , one tree hill , sen hem till mina kusniner o äta mat , mysa och kolla let's dance sen hem .
Väl hemma , gick jag o lag mig o kolla på one tree hill , sen somnade jag .

Gick upp tidigt , packade duschade , sen bussen till Tierp där Emils mamma hämtade mig , hon är så gullig , sen åkte hon och köpte mat åt oss på sibylla med , hon är guld värd! (:
Jag o Emil var barnvakt åt Nellie i några timmar sen , blev det kortspel och nu sitter jag här , medans min kära pojke ligger o sover på soffan , blev sliten o vara barnvakt ;) haha , killarm ni vet , orkar ingenting , speciellt inte när det gäller barn o hjälpa till i hemmet ! haha .
Men det ska det bli ändring på , han ska minsann bli duktig i mitt hus sen ;)

Kvällen  ser väldigt lugn ut , är fortfarande lite småsjuklig , men orkar iaf åka hit idag så ,
Antagligen går vi över till Linda o Patrik o kollar melodifestivalen med dom (:
Vi blev hembjudna dit så , det är ju alltid trevligt,
Har messat Natalie med , tänkte om vi kanske skulle treäffa dom en stund , men vu får se . hur som så måste jag iaf till macken och köpa godis ! är så sugen så jag dör .


XOXO - jennifer

Fortfarande sjuk .

yes , ligger fortfarande i sängen sjuk som en jag vet inte vad , men som tur är börjar jag faktiskt känna mig lite piggare nu (:  Idag ska jag iaf försöka orka följa med mamma o dom till mina kusiner och äta mat  , måstye ju komma ut någongång i mitt liv, haha,
Imorn om jag orkar blir det bio med hjärtat o sen fest . kanske ska till o träffa Natalie i helgen med om jag har frisknat på mig , nu var det längesen , men nästa helg blir det iaf röj med Natalie, för hon fyller 18 på måndag , grattis i  förskott säger jag nu  utofall jag inte skriver nå mer innan hon fyller :)  nej nu ska jag nog , börja med ett grattis kort till Natalie :, sen blir det nog One Tree Hill för hela ddagen tills vi ska gå iväg ,


XOXO - jennifer

 Grattis Natalie i förskott :) <3

Sjuk !

Ligger här ensam i äckliga mysbyxor och en T-shirt som inte ens är min , men 39 graders feber o en äcklig jävla hosta som irreterar en till hundra !
Har legat i sängen som en gammal förlamad hund sen jag kom hem från Emil , o bara kollat One tree hill  och Twilight . skönt , men man blir trött på att vara sjuk efter några dagar , jag börjar ledsna på de rejält redan i lördags typ , har legat hemma o vart sjuk hela helgen , inte så speciellt rolif och lockande helg ! , men var ju iaf med min älskade så lite bra var det!
Fick inte träffa min Natalie i lördags heller för att jag var sjuk, trisst , hoppas de funkar med en date med henne i helgen ;)
nej om jag ska ta o trycka i mig några alvedon och bafusin , dricka ett stort glas vatten o bäddaner mig i sängen till en film ?  Antagligen ja !

Ingen skola för min del imorn heller , kiänns som att jag aldrig är i skolan längre . men vad ska jag göra liksom ? är man sjuk så är man , .

XOXO / jennifer


RSS 2.0