Måndag igen ,

ja då var det måndag igen, och det tar på mig ! haha  usch jag mår dåligt så fort de blir måndag , panik över veckan som kommer , hela fem dagar innan de blir helg! men nu är det snart bara fyra kvar ( Y )

Att beropå helgen , i fredags var det kul , först åkte jag och Emma till Heidi och drack o spelade lite , sen gick vi , observera GICK vi till Tegelsmora. Josefine sa att de typ tog 10 min , jo tjena typ en timme , haha nästan iaf och till råga på allt så hade jag klackskor och det fanns inte en enda gatulampa ,fyfan !
Och när jag och Emma skulle gå hem så gick vi före dom andra, jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv , först vågade vi inte ens gå in i det mörka , men tillslut tog vi varandra i händerna tog oss mod och bara gick ! har nog aldrig gått så fort utan att tänka på att de gick fort , kan säga att det tog en kvart att gå hem, haha . vi måste ha sprungit utan att tänka på det ! men allting gick bra som tur var :)
nej nu ska jag ta och göra nånting vettigare !
XOXO

At emmas place

har nyss kommit hem till emmis , hon hoppade nyss in i duschen , så snart är det väl min tur.
sen ska vi väl fixa oss lite och försöka ¨å till någon mat med våra otroliga skills ;)
kommer bli kanooon !

Sen ska vi väl dra iväg någinstans, får se vart vi hamnar.

XOXO

Finally friday

Nu är det äntligen äntligen fredag igen , ska kämpa mig igenom dom här sista timmarna, sen bär det av hem till emma , lite duschning och sen fixa oss lite så ska vi väl dra iväg någonstans ,, förhoppningsvis!
Kul hade vi tänkt ha iaf, haha . 

Blir less på att personer ljuger och hittar på saker hela tiden i denna värld, men det är väl bara att ignorera allting. 

XOXO

En dag kvar

Slutade kvart i tolv idag , min favourite!
Hade lovat mamma att åka raka vägen hem och städa , så så vart det !
Har dammsugit hela huset nu , så när mamma kommer hem får hon torka.
Nu ska jag lägga över alla bilder på skivor innan våran dator pajar helt. och sedan min fucking formgivningsläxa , som jag inte kan för fem öre.

Imorn party med Emmis !
finally helg :)

XOXO

Sista lektionen snart

Sitter i skolan ska snart börja sista lektonen , innan ska jag försöka ringa ett samtal .
Imorn är det favorit dagen , slutar kvart i tolv ,ska hem och städa då har jag lovat min kära mor,hon blir galen på mig snart tror jag , haha. sen är det bara fredag kvar sen helg så efterlängtad så jag dör , jag och Emma ska väl hitta på nånting, får se vad det blir . 

nej nu ska jag gå iväg och ringa.
XOXO

Stockholm

Idag har jag vart till stockholm med klassen , var okej , skönt att göra nånting annat än att vara i skolan.
I helgen hade jag lite smått party , var väldigt trevligt faktiskt, förutom att min hallspegel försvann ! haha , hlest sjukt, men han som tog den har sagt att han ska betala den iaf , så vi får väl se.

Annars så tycker jag att en viss ganska så nära vän till mig , trodde jag iaf ?, beter sig ganska så dåligt. och har ingenaning om vad det handlar om , och vad vi sagt och bestämt mellan oss , så du har ingenting att säga om saken! blir så irriterad på att folk som inte har någon som helst aning ska lägga sig i och tycka saker är fel. bete dig som min vän om det är det du ska föreställa !

nej nu ska jag inte slösa mer tid på att sitta här och vara arg på personer. ska måla naglarna nu 

XOXO

Fredag igen och dålig uppdatering

Sitter i skolan just nu , och det är fredag igen , älskar fredagar! 
Än en gång förlåt för att jag inte uppdaterat , men vi har ingen ny dator än. Så fort vi får de , lovar jag att uppdatera så mycket jag bara kan. 
Den första skola veckan har väl gått bra , vi ska ha alla tråkiga ämen denna terminen , religion , historia , naturkunskap bland annat, SUCK!
Och schemat är det sämsta jag någonsin haft. Börjar halv nio varje dag och slutar halv 5 eller 5 varje dag utom torsdagar då jag slutar kvart i 12.

Ikväll blir det antingen utgång med sandri , eller hemma kväll. 

och imorn är det party ! ;D 

XOXO

Dåligdag

i lördags var jag med Emma och Bella , vi åkte till österby på eldfesten , kanon ! var faktiskt väldigt kul måste jag säga .
och igår var jag med Natalie , blekte hennes hår , kollade film åt sallad och pratade ,allmänt trevligt sådär.
Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv som vanligt . Våran datro är fortfarande inte fixad, där för jag aldrig skriver. ska försöka få det gjort så fort som möjligt , så att jag kan börja uppdatera lite oftare igen :)

Förövrigt så har jag nog en väldigt dåligdag känns det som , kan bero på vädret  tror jag , hatar när det är dåligt väder allting känns så ensamt och hopplöst på något sätt.

Nej nu ska jag slå på en film som kanske kan göra mig på lite bättre humör ,

XOXO


Till alla nyfikna

Och till alla som undrar och är så nyfikna , Jag är INTE tillsammans med Emil 1
Så nu vra det urvärlden också.


XOXO

Fredag

Förlåt igen för att jag inte skrivit på länge , men nu vet ni varför iaf , våran dator håller på att dö som sagt! haha , men snart har vi en ny :)

Idagt har jag tillbringat dagen med Rosie , Linda , Lisa och ungarna. Nellie är så härlig!
senare ikväll så ska vi in till gävle , kolla lite ,  kanske käka  mat och bara ta det lugnt .
och imorn blire röj med Emma och Bella ! skjukt kul ska vi ha iaf .

Så underbart att solen och värmen är tillbaka , jag har blivit blek som jag vet inte vad ,så nu måste jag få löite sol igen känner jag .,
Natalie ringde nyss, längesen jag träffade henne nu , ska ses nån gång i veckan och umgås lite !

XOXO


RSS 2.0