Tisdag

lugn dag hemma idag , har bara suttit ute och latat mig nere vid poolen.
Emil och Erik har vart och tatuerat sig idag , stackrarna , usch fy fan jag vet hur ont dte gör , men resultet blir ju forhoppningvis alltid bra ! Måste säga att Eriks tatuering blev riktigt snugg ! Emil har jag faktiskt inte sätt än, men det kommer väl en bild senare han blev nöjd iaf sa han.
Ska snart åka med mamma och handla och hämta min telefon ! ÄNTLIGEN, som jag har väntat.
Den skickades den 17 och vi har ju funderat vart den tagit vägen liksom , så ringde mamma till posten idag och frågade , då har den legat här i karlholm på posten sen den 18:de!!! helt sjukt, utan att vi fått nått meddelande om att den kommit. jävla kul , blir så irreterad !
Skönt att jag har fått den nu iaf!
Imorn ska jag nog träffa Emmis !

XOXO


What can i say

Kassa jag som vanligt , skriver aldrig nu för tiden känns det som , ber så hämskt mycket om ursäkt för det mina vänner , jag lovar ska bli bättre !

Helgen har varit mysig , fredag åkte jag hem till hjärtis på kvällen kollade på fotboll, Lördag så kom Emil bror och hans familj , vi solade åt god mat och busade med ungarna , sen åkte dom hem , Roger och Katta kom , vi satt ute drack o snackade lite , helt plötsligt kommer Rosie och frågar om vi ska med på 60-tals festen , "vi betalar" skrattar hon , så vi slängde på oss kläder , plattade håret och sminkade oss, sen blev det raggarbil dit. Väldigt nice bil måste jag säga .
När vi kom in , blir jag påhoppas av världens bästa Emma , hade ingen aning om att hon skulle vara där , väldigt kul att träffa henne!
vi kom hem runt 3 , blev en dusch och sen i hopp i säng!

Idag har jag vart till rullsand med Rosie och Emil , hjärtis som egentligen skulle ha jobbat, men han klantade sig igår och sparkade in i en järnstolpe med en riktigt fart och kan inte gå ( Y ) . Fast jag tycker det var tur att han gjorde det , så jag fick ha med han dit , hade riktigt mysigt !

Mitt hjärta !

Notera min fina utväxt ! ( y )

Just nu sitter jag och känner mig väldigt dum mot Emma , stackaren . usch blir galen på att jag aldrig ,och då menar jag ALDRIG har pengar till nånting! Fan blir så less på att allting ska handla om pengar hela tiden. och inte har jag något jobb heller så kommer inte kunna göra nånting på hela sommaren , välduigt kul !
Nej nu blev jag för arg på det där med pengar , ska ta och få mig på bättre humör på något sätt.

XOXO


Torsdag

Jag har vart på sånt otroligt bra humör den här veckan, så underbart skönt att det är så , beror nog på att det är fint väder !
Igår var jag och Rosie och badade och solade i Ubblixbo , skönt vare, efter en stund kom Linda ner med Nellie och Neah också , Nellie var helt galen i vattnet, skulle aldrig gå upp , haha .
Är lite fundersam på vart min telefon har tagiot vägen ? Den blev skickad den 17:e och nu är de den 25? liksom de brukar ta mellan 1-3 dagar att skicka grejer , så får nog ringa och prata med dom och kolla om den har kommit bort eller nånting .

Ska snart åka hem från hjärtis , bussen går om typ 40 min , så ska ta och stoppa i mig några pannkakor först ,.


XOXO

Sorry för dålig uppdatering

Ja, förlåt för att jag inte skrivit på några dagar har haft saker att göra nästan hela tiden , men i Lördags var jag med pluttarna Emma o Sandra , dom kom hem till mig vid halv 7 . vi spelade lite spel och drack , sen fick vi lite bråttom när vi kollade på klockan , och började fixa oss, våran skjuts kom och hämtade oss runt halv 11 då drog vi till lövsta . vilket var helst okej , kanske inte så superroligt precis , men lite trevligt folk iaf ! Sen kom Mamma och hämtade oss , vi käkade ihjäl oss sen satte vi på Rosa , eftersom vi är 18 år gamla och inte vuxit upp än ;) haha . Sen slockande vi !

Dagen efter bestod av solning för hela slanten tills Brudarna åkte hem , jag drog till pappa då , kollade lite nya filmer och sen sov vi ,

Idag har jag vart med emils mamma och badat o solar , huuur skönt sopm helst , hade det toppen ! Vi ska dra en sväng till rillsand nästa vecka med ;)
Eftersom att våra pojkar jobbar för fullt , synd för dom !

Nej nu ska jag gå och ta bort mitt gamla nagellack och måla dit lite nytt och fräscht!

XOXO


Midsommarafton !

Midsommarafton och jag var faktiskt inte ett dugg pepp för det, visste att jag skulle hem till 2 personer jag typ träffat nån enstaka gång, och att det skulle vara massa folk där jag aldrig sätt i hela mitt liv, så var lite skeptisk till att ens följa med , men jag gjorde det för Emils skull. Väl där så kände jag mig väldigt utanför och övergiven , Emil såg jag kanske om man räknar ihop alla små snuttar , högst en timme under alla 9 timmar jag var kvar ! Tur att jag hade Linda! Hade inte hon vart där så vet jag inte vart jag hade tagit vägen , då hade jag nog fanm tagit mitt pick och pack och gått hem!!!
Men jag och Linda blev trött efter ett tag så jag följde med henne hem med Nellie och Neah och lag dom ,sen kollade vi på film , tills Emil och Patrik kom hem.

Ikväll blire lövsta med Emma och Sandrii !

XOXO

Torsdag

vart tog det fina vädret vägen? hoppas det blir bättre till imorn iaf.
Idag har jag fårr varit barnvakt åt busungarna. vi gick till macken och köpte glass, hoppade studsmatta och sen kollade vi på film , gick hur galant som helst , inga sura miner alls!
Sen när mamam och perra kom hem fick jag några cider till imorn , ett sommarlovs kort och två par strumpbyxor ! tackar för det .

Ska snart fixa mig lite och packa klart sen bär det av till Emil , och min telefon har inte kommit än , kan ju hoppas att den kommer idag , att dte snart vibrerar till med ett sms på telefonen om att den går att hämta på posten! skulle ju vara grejt !


XOXO


Onsdag

Igår , gjorde jag absolut ingenting,  låg i soffan och kollade på tv, kände mig helst slut och började få ont i halsen och kände mig förkyld, ingekul. Men senare på kvällen kom Emmmis hit och jag kände mig faktiskt lite bättre, vi snackade om allt möjligt och det var verkligen riktigt efterlängtat att få prata med henne , sen kollade vi Paris hilton och lite annat! Idag gick vi ut och lag oss vid polen direkt när vi vaknade , första dagen på sommarlovet man kunde sola, och vi har haft sommarlov i 2 vekor, är inte det sjukt? Det var väl sommarlov eller?!!
Men skönt att solen is back nu iaf , Emma åkte hem vid 3 och då åkte jag med min mamma till min moster och tog det chill ett tag.
Och imorn hoppas jag innerligt att min mobil kommer!

Jag tänker inte ödlsla mer tid på dig om du inte bryr dig om mig !



XOXO

Lekland

Har nyss kommit hem från Gävle, har varit med busfröna på leklandet där, har nog aldrig blivit så svettig , haha . Det måste vara jobbigt att vara liten , har klättrat upp och ner för saker, in och ut och åkte rutchkana hit och dit , hoppat hoppborg såväl som studsmatta , ojojoj , helt slut , men kul var det . Kul att få leka lite igen, var ju tvungen att hjälpa Leona med allting ås då fick ju jag med leka av mig ;)  Kul att få vara lite barn igen ibland !
Nej men det var faktiskt kul , men jobbigt. Efter blev det Max , mums"!





Imorgon kommer HjärtisEmma hit !

XOXO

Söndag

Idag har vart en lugn och skön dag . har bara legat och tagit det lugnt , har haft en sån fruktansvärd huvudvärk ,men de börjar bli bättre nu.

Hjärtat och jag hade mys igår , bastade och mös, sedan blev det film och gott i soffan, jag älskar honom<3

Igår blev det lite shopping on the internet med , var inne på H&M och klickade i några saken ikundvagnen ;)
Detta blev det:

Och sedan äntligen en ny phone ! SÅ skönt att det inte är långt kvar till jag får den , min andra är ju helt slut nu!!

Nu är jag glad !

XOXO

1 år med kärlek

Idag har jag och Emil varit tillsammans i ett år , ett år av fett med kärlek !
Tiden går så otroligt snabbt , inte kklokt hur foprt det går.
Det här året ska bli bättre än det förra iaf ,har vi bestämt!

Igår var vi och firade Natalie som tog stundenten! hon var hur fin som helst.
Vi åkte hem till henne efter att dom var klara i Tierp , fick jätte god mat och tårta på det , var tok mätt hela dagen sen .
Efter några timmar ho Nat åkte vi hem och var hemma nån timme , fixade oss och sen åkte vi till ronja , var inte så super kul , vi åkte väl hem strax före 12 skulle jag tro .

Nu ska vi snart åka hem till mig , vi kanske hittar på nåt mys ikväll !

XOXO

Torsdag

Har nyss kommit hem , nu kan jag äntligen slappna av efter att ha vart in till skolan och gjort mitt fucking Samprov , så nu får jag inte IG, förhoppningsvis!
Hjärtat följde med mig in till Uppsla, så efter jag gjort mitt prov , tog vi en sväng på stan , jag köpte en tröja och ett armband till honom , bara för att han är bäst !
Ska snart ta och laga lite mat tills mamma kommer hem ,sen fixa mig lite , min syster slutar nian ikväll ! Heelt sjukt vad fort tiden går ?! hon är för mig ungefär 12 år liksom , inte så stror så att hon ska börja på gymnasiet , och övningsköra , hallå? fattar inte vart tiden tar vägen, och min bror slutar sexan nästa år , helst sjukt det med , nej nu får dom ta och ge sig.


XOXO

Tisdag

Kom hem till Emil för en stund sen . har vart med emma i Tierp och till UM , ( Y ) haha 
Det slog mig iodag att jag inte ätit riktigt mat sen i lördags ?! jag som alltid äter massor med mat , men har helst enkelt vart flr jävla bakis kanske , så inte kommit ihåg att äta ! haha , så det första jag gjorde när jag kom hem till emil var såklart att värma på lite mat som fanns , som alltid , världens godaste mat , denna gång en gryta med fläskfilé i , mums ! Emils mamma är bäst !
Idag ska vi hem till Linda och Patrik , Nellianpellan fyller hela två år ! GRATTIS !



Nu väntar jag bara på att Empilini ska komma hem , han har vart in till Gävle med Erik och fixat nåt.
Påfredag ska vi förresten fira Natalie som tar Studenten den jävlaungen !



Sen på lördag , blir det nog bara mys , 1 år fett med kärlek ! <3


XOXO

Helgen

Har inte haft tid att skriva nånting i helgen, sorry för det .
Men iaf fredagen så åkte jag hem till pappa tänkte ta en sleep over där för en gångs skull , var trevligt , såg 3 nya filmer och åt massa onyttigt ( Y ) haha.
Sen lördagen så följde jag med pappa ner på karlhomsdagen en stund , såg Jan Johansen ! colling, och fick mig en korv med pommes , sen fick jag skjuts hem och började städa för fulla muggar eftersoom det skulle komma massa folk hem till mig , kvällen blev mycket rolig , kom lite folk då och då , massa söta brudar var här , mina favoriter !
Vid typ 12 gick vi ner till karlholm , och träffade alla männsikor där , sen kom vi hem vid typ 3 , satte oss och körde " jag har aldrig" och hade det trevligt , jag och sandra fick lust att dansa där mitt i natten också, helt normalt och underbart kul ! Vi somnade väl inte försn runt halv 7 kanske , men kul var det !
Dagen där på skulle man ju ha gått och röstat , men jag kan säga såhär att det orkade jag verkligen inte , sprängande huvudvärk och ingen ork i kroppen ! Usch . men lite tråkigt var der , hade ju tänkt vara duktig och rösta , ville ju verka lite vuxen , men nej , vå får ta det nästa gång!

Kommer bilder från helgen någon dag i veckan :)


Känns som att du inte vill ha något med mig att göra längre ibland? säg det iaf !

XOXO


Fredag och tråkigt väder

sitter hemma hos Emil och ska snart åka hem , ska nog fan bara ta en lugn hemma kväll hemma hos pappa , har jag betämmt mig för! Träffar ju han så sällan så det kan ju vara trevligt .
Förövrigt så r jag väldigt less på detta väder , peppar peppar så regnar det ju iaf ite idag , det får man väl vara glad över , nej imorgon vill jag ha sol och värme !

Blir lite små party hemma hos mig imorn iaf har jag betsämmt nu , ska väl snacka med lite folk ikväll , ska bli trevligt .
Nej nu ska jag fixa det sista innan Erik kommmer och hämta upp oss.

XOXO

Regn

Sitter här alldeles själv hemma hos Emil , nyss vaknat , ganska nice. Fast det känns inte som sommarlov måste jag erkänna , känns typ som en vanlig helg , kan nog bero på att det är bara regn , regn och åter regn hela dagarna , och att det typ är bara vi som har sommarlov, alla andra går i skolan , men jag ska väl vara glad för att jag slipper det iaf !

Ska ta bussen om en halvtimme ungefär , ska hem och hämta lite saker, sen hit igen , imorn blire nog att följa med Emil till hans kusin som tar studenten , sen på kvällen , krogen med Linnéa eller träffa Emma , jenny och Sandraa , vi får se !
Lördag som sagt hemma hos mig kanske, skulle ju vara  trevligt . synd bara att Emma jobbar och att Natalie är upptagen!

XOXO


Bruuudar !

Blev Little Italy med brudarna efterskolan för att fira lite , åt så jag trodde jag skulle spy , usch ! men gott vare!
Vi satt där i säkert 4 timmar minst , hade trevligt pratade och skrattade.
Sen kom Jenny på att vi skulle köra sms roulette , fett kul vare , så om nu fått några konstiga sms av mig idag , så var det för att vi körde en lek ;)

I helgen hade jag tänkt ta hem lite folk till mig på lördagen , dricka , grilla om det är fint väder kanske bada? och sen om vi får lust kan man ju dra in på karlholm , kanske händer nånring eftersom det är karlholmsdagarna!
Säg till om nån är sugen på det  :)

Och imorgon ska jag sova så länge jag bara kan , jag har ju sommarlov ;)

Har förövrigt lagt in bilderna från sista april och lite annat nu , bättre sent än aldrig, bara att checka in facebook eller bdb för orkar inte lägga upp dom här med :)

XOXO



Finally sommarlov !

Yes, idag får jag sommarlov , så underbart ! har kämpat så sablans hårt med att orka , och nu äntligen  får jag vila :) 
Ska typ fika på varje lektion idag , sen kolla på fotboll,men vet inte om dte blir så det regnar ju ute här , i månkarbo var det minsann fint väder, så tänkte att jag skippar paraplyet , men borde räknat ut att det regnade här (?) !
Sen efter skolan kanske vi brudar ska dra och äta någonstans och fira att vi har sommarlov ! perfect,

I helgen  skulle jag nog vilja ha lite party hemma hos mig, är ensam hemma ,  och på det karlholmsdagarna , så skulle vara perfect de med ! 

XOXO

Sommarlov imorgon !

Sitter i skolan nu , ska snart gå hem , och imorn är sista dagen i skolan ,sen blire sommarlov ! så jävla skänt måste ja säga (:

Helgen har vart trevlig och mysig , tillbringades med Emil , Erik och mitt hjärtis Natalie ! 
Fredagen satt vi hemma hos Erik käka godis o kollade film , mys !
Lördagen så solade jag och Natalie , ställde klockan på tio åt och promenerade iväg till Erik , vi plockade fram solstolarna och stekte! Badade gjorde vi med , 10 grader fy fan ! men i kom vi ett flertal gånger , men lika snabbt upp kan jag lova. 
Sen så gick jag hem och duschade, E och N kom och hämtade oss så åkte vi och handlade massa god mat , sen grillade vi och spelade kubb , mysigt . kollade Robinson och efter det åkte vi till Tierp, var inge kul där så åkte hem till Emil , vi åt popcorn och spelade kubb med hans mamma o pappa. tjejerna mot killarna , vi vann såklart ! 

Nej nu är det dags och åka hem , orkar inte vara här längre, ska hem o sova tror jag. 

XOXO

RSS 2.0