Äntligen fredag, och jag får träffa Natalie!

Yes då var det äntligen fredag , nu är det bara tre skoldagar kvar sen sommarlov !!! så underbart ! 
Och Natalie är hemma, ska träffa henne idag , ska bli väldigt kul . efterlängtat kan jag säga !
Jag  köpte mina höga skor , dom som är så underbart fina , men lämnade dock tillbaka dom dagen efter för att jag blev på tok för lång, kan jag lova ! JAG ÖNSKAR JAG VORE KORT! blir så sjukt less på att vara lång , skor är det jag älskar mest och jag kan liksom inte ens ha klackskor ? jag älskar klackskor! fan . aja , jag köpte iaf ett par låga istället, dom får duga ett tag iaf , dom var även 250 spänn billgare ( Y ) så nu har jag lite pengar över !

efter engelskan som jag förövrigt bara sitter vid datorn och gör ingenting på , eftersom att jag är så duktig och är klar med allting . så ska vi hem till min lärare och grilla ! ska bli väldigt trevligt må jag säga ! hela klassen ska bara ha trevligt och det blir ju inte mindre bra bara för att det är så himla underbart väder ute ! KANON !

XOXO



Onsdag -

sitter i skolan och har ångest över vilka skor jag ska köpa idag , hade tänkt mig att köpa ett par skor utan klack , men när jag var och kollade  efterskor igår så fastnade jag för ett par skor med klack , typiskt mig jag om inte ens ska ha klck för jag blir så förbannat lång! men sån är jag . Så nu vet jag inte vilka jag ska köpa , skulle ju helst av allt vilja köpa två par, men har man inga pengar så har man inte , usch blir så arg när jag inte kan köpa det jag vill ! kan jag inte bara få lite mera pengar i månaden , skulle fan hjäälpa med bara 200    mer i månaden eller nånting! gud vad less jag  blir på pengar.
Ska försöka övertala mamma att hon ska betala ett par , men det värsta är att hon inte heller har några pengar.
aja , ska försöka komma fram till ett beslut om vilka skor jag ska ta .

nej nu ska jag snart gå och äta ,

XOXO

Tisdag

Sitter i skolan och försöker göra klart min barnbok, den är typ klar nu , värsta dålig . men bara glad att jag gjort den! 
Ska snart ha drama , vi ska fika, hoppas att vi får sluta tidigare, då ska jag ner på stan och köpa skor ! jag älskar skor ! 
Igår var jag hemma hos pappa , var väldigt stökigt där , han håller på att flytta,s ka till han idag med ,så antagligen ska vi sova i den nya lägenheten idag , ska bli kul  .
Var och kollade på den igår , den var fin och mycket större.

Nej nu måste jag fortsätta , skriver kanske mer sen om jag hinner, 

XOXO

Helgensgång

Fredagen var mysig hemma hos Emil , var med hans mamma och vi var barnvakt till nellie och Nea., när dom hade somnat slog vi i en film ,men jag somnade lika snabbt jag  , haha .

Lördagen var toppen , först övningskörde jag efteratt mamma hämtat mig hos Emil , sen cycklade vi hem till min farmor och käkade smörgåstårta, fick träffa Sami och Miranda där med, längesen , Miranda hade blivit jätte stor! Fick födelsedagdpresenter av min faster med , tack tack .
Sen åkte jag hem , då kom Linnéa först .vi började små dricka lite , sen kom Emma och vi fixade oss dunkade gamla goa låtar och hade kul , sen kom vi på att klockan var ganska mycket så då gick vi till folkan på fest , träffade mycket trevligt folk och dansade, väldigt trevlig kväll !
Tur att jag hann träffa Emmma innan hon åkte till Frankrike , .muppen ska ju åka dit imorn ! <3

Nej nu ska jag gå och ha i vatten i bubbelpoolen ;)

XOXO

Torsdag

Sista skoldagen igår, innan lång helgen , ås jävla skönt måste jag säga. Sen åkte jag hem till Emil , vi kollade på film och käka chips o popcorn med hans mamma :)
Synd att vi inte kunde träffa min Natalie , jag saknar henne, PÅ FREDAG! bara 8dagar kvar<3
Idag var jag o Emil snäll och följde med hans mamma o spela bilbingo , vann inte ett skit !haha min tur som vanligt. men det var mysigt fika godis o så :)
Snart ska jag mamma o Perra gå till mina kusiner o käka mat , sen vet jag inte vad som händer.

imorn blire först Valbo och sen till Emil o mysa !
Lördag fest med Emma , troligen !


XOXO


tisdag .

gårdagen tillbringades hemma hos emil, när jag kom hem dit var ingen hemma , så jag gick in och tog en macka och satte mig vid datorn och var lite duktig , så gjorde klart svenskan som skulle vara inne idag , bra ( Y ) 
Sen kom hans pappa hem och lite senare hans mamma , så vi år mat och sen följde jag med dom till Tierp , där hämtade vi upp emil som hade vart o övningskört i gävle sen åkte vi och handlade.
Sen vart det hem o mysa framför tv:en . 

Nu sitter jag i skolan och har ångest över att jag måste vara här till halv 5 , jag är redan helst slut. men men bara en dag kvar efter idag sen lång helg. 
Nej , nu måste jag göra klart nästa svenska grej . 

imorn ska jag träffa min Natalie :) 


XOXO

Måndag .

jadå var det ännu en måndag , tycker verkligen inte om måndagar , helgen är slut och det är en hel skolvecka till nästa helg liksom, men som tur är denna vecka kort , ledid torsdag, fredag mycket skönt.
Ska se till att träffa Natalie på onsdagen innan hon åker . Sen på torsdag ska jag se till att övningsköra lite , veilket jag inte kommer göra säkerligen , vet inte hur många ggr jag sagt att jag ska göra det men det blir aldrig av .

Sen sitter jag här och har ångest över att jag inte kommer ha nånting att leva utav i sommar, kommer aldrig få något jobb i sommar känns det som . Har typ sökt miljoner , haha .
Men vi får väl se , annars får jag väl ligga hemma hela sommaren och bara sola o bada och göra ingenting , haha det där lät inte så dumt iofs ;) men skulle ju vara kul om man hade pengar till att göra någonting ,.

nej nu måste jag plugga lite ,

XOXO


Söndag - Grattis lillebror

Ja , grattis till min bror som fyller 12(?) tror ja , haha . jo 12 blir han. Grattis grattis iaf.

igår gick jag upp halv 8,¨tog nio bussen till uppsala, gick till linnéaskolan däre jag skulle vara hårmodell, allting hade blivit försenat så fick sitta o vänta typ 3 timmar kanske , väldigt jobbigt och hungrig var jag. men sen gick det undan och jag fick gå hem efter kanske en timme , gick o år på donken , nyttig som jag är . sen tog jag tåget hem , vi grillade på kvällen o koallade melodifestivalen som jag förövrigt bara tycket är strunt!
Varför håller dom ens på med de där ? det är ju bara massa jävla fusk grannländerna röstar på varandra , och det blir ju kul för sverige som typ har 4 ? hah. fast i år hade dom ju iofs försökt gjort på nåt jävla sätt så att det inte skulle bli så , och visst det vara mycket bättre , men fortfarnde inte bra ! Men ärligt talat så bryr jag miginte, tycker bara dte där är töntigt.
Såg inte ens klart hela , jag somnade i soffan ! haha .

nej nu ska jag gå och göra mig iordning , innan det kommer folk om typ 1 timme och äter massa tårta !


XOXO

Finally friday !

yes äntligen är det fredag och jag ka strax klä på mig och åka hem från skolan , gud så skönt de kommer bli . 
Ska få typ min älsklingrätt hemma hos Emil idag med , kyckling ! love it ! med potatisgratäng. mums. 
Sen får vi se vad som händer ikväll , blir nog att vara hemma o mysa tror jag . 

skriver mer sen , 

XOXO

Torsdag

sitter hemma hos Emil , har nyss gått upp , skippade skolan idag , kändes som attv det inte var värt att gå , torsdagar brukar vara helt meningslösa annars liksom , vi sitter vid en varsin dator och läser andra bloggar o lyssnar på musik typ ! vad är det förmening med det ? det kan man ju lika gärna göra hemma , ochidag var våran lärara borta med , så whats the point ?
Nej , så då var jag lite smart och tog en sovmorgon , men ska in till tsna om nån timme ändå ska träffa Sandra så ska vi gå till nån som skulle fixa våra hår , hon ska prova frisyrer idag , ( emelie )? kanske det var  .
Sen blir det hem o göra klart den där himlans kostdagboken , orkar inte men det måste göras iaf !

kanske skriver mer sen ikväll ,
XOXO

Onsdag

sitter i skolan  har suttit o målat hela morgonen ,  hade ingenlektion , skit kul . när jag för en gångs skull hade pallrat mig upp till den tidigaste dagen på heka veckan , för att vara duktig o vara där , ja men tjena då har vi ingen lektion . kändes ju sådär inte helst bra ! 
Snart äckelsamhäll , sen idrott blir nog brännboll,.
Efter det så blir det mina två prov , som kommer gå mindre bra , usch ! jag orkar verkligen inte plugga mer, nu får det gå som det går , .
efter det så ska emma o jag dra o sola , sen till darkwell . 

skriver mer sen , nu ska jag på sam lektion ! min favorit !


'XOXO

Tisdag

Denna dag har vart mycket bättre än igår, är mycket piggare o gladare , vi fick sluta tidigare , och jag får träffa hjärtat sen (:
Sitter här med blonderindcreme i håret , utväxten måste bort ! Kanske ska hjälpa Sandras polare på lördag , med hennes håruppvisnings grej , typ , men vi får se.
Ikväll blir det plugga järnet , har två prov imorn som sagt , och inte är dom lätta heller , men det ska gå !
Blir inte bättre av att det är desperate housewifes ikväll heller ,för det måste jag ju titta på !
Blir galen , av alla dessa prov och inlämningar . men snart är det slut , för ett tag iaf . bara 14 dagar kvar i skolan :)))

Nej nu ska jag gå och kolla om det har blivit något ljusare i håret iaf .


XOXO


Måndag igen då !

Ja då var de måndag igen , och jag känner hur ångesten över alla prov och inlämningsgrejer börjar komma till mig , fy fan jag spyr. har så otroligt mycket att göra , men nu först och främst ska jag sikta in mig på onsdagens helvetes prov, har två samhällsprov efter varandra , yes! Kommer ju gå galant , nej kanske ska sjukanmäla mig resten av terminen ?

Fick iaf en liten upp piggning i mitt liv idag , Natalie bjöd hem oss på hennes studentdag på mat och skoj , ska bli trevligt .

Nej nu måste jag faktiskt plugga , hinner inte skriva mer ,

XOXO

Lördag

Studentskican var väl kul , men de var inte lika roligt som jag hade tänkt mig , men okej . Vi kom hem klockan 4 , somnade kankse halv5 sen så ringde klockan 6 och jag skulle åka till skolan och göra nationellt prov i Engelska ,  jävla trögt gick det iaf . men får hoppas att jag klarar det iaf !
Kvällen var lugn åkte hem o sov fram till 5 typ , sen åt vi och sen mys framför tv:en .

Idag har vi vart ute på vift heladagen , först åkte vi till älkarleby och hälsade på Emils moster , sen så tog vi en sväng till gävle och köpte häck och vinbärsbuskar och glass . Sen kom vi hem o gjorde god mat , innan maten gick jag och emil förresten på en promenad , ( Y ) duktigt !

Nej nu ska jag vara lite social med Hjärtat mitt !

XOXO


Studentskiva ikväll

sitter i skolan och funderar på att åka hem , men får nog bli kvar ett tag till.
Men ska nog åka lite tidigare hem iaf , för ska hem o laga mat åt Emils pappa tills han kommer hem , han frågade om jag kunde göra det så det sk bli ! Sen blire hoppa in i duschen o fixa sig , sen tagga till o dra på studentskiva med Linnéa , ska bli trevligt . 

Gårdagen var mysig med hjärtat , som vanligt . 
Skönt att det känns bra igen , eller bättre iaf . Det ska bli bra bra bra !


XOXO

Onsdag

Sitter hemma hos Emil i hans säng m,ed Greys anatomy på tv och myser helt själv . Emil är och jobbar åt nån gubbe , och hans pappa är hos johan och jobbar med nånting , och hans mamam är hemma hos Emils bror och passar barnen , för Jonas o Laila är inne på BB óch har fått en liten pojke m han ska heta Hugo. åh blir så avundsjuk . jag vill med ha en liten bebis ;P haha .
Var hemma från skolan idag med, hade en sprängande huvudvärk när jag vaknade imorse så kröp ner undertäcket igen bredvis Emil och sov vidare till han skulle upp till skolan , efter han åkte somnade jag om en liten stund till , sen tog jag bussen hem till mig och hämtade kläder . och sen hit och lagade mat .

Imorn blire studentskiva med Linnéa ! ska bli kanoners!
Mindre roligt är att jag har natinellt prov i engelska kvart i nio morgonen efter , men det fixar jag galant ;) haha not !
Men måste väl försöka iaf.
Har vart duktig och ringt UM idag med , beställt tid till mig och Emma . Modigt gjort av mig eftersom ringa folk är det värsta jag vet !

Nej nu måste jag försöka plugga lite ..

XOXO

Sick and tired of this

sitter i skolan med gråten i halsen och urkletatsmink underögonen och mår piss! 
Börjar allvarligt lessna på all skit där hemma , jag orkar inte längre . men hon fattar ju inte att jag mår dåligt. det är ju bara hon som kan göra det tydlgen . och så fort hon känner att hon inte orkar sticker hon iväg upp till härjedalen eller vart fan det nu ligger ! blir så otroligt arg på henne , hon fattar inte att vi mår piss. och om man säger nånting så är det ju inte hennes fel , det är ju vårat också! yeah right ! 
Jag hade typ världens bästa relation till min mamma , och vi hade hur kul som helst tillsammans , nu är allt bara skit och hon verkar inte ens bry sig längre! 


Just nu idag denna minut är jag så oerhört tacksam för att jag har mitt älskade hjärta Emil Pettersson! han är mitt allt har jag just nu insätt. fast jag vissa dagar bara aldrig mer vill se honom känns det som , men innerst inne vet jag och känner jag starkt för honom och jag skulle nog kanske inte klara mig utan honom i mitt liv, iaf inte just nu . Han stöttar mig och hjälper mig att orka , han är så otroligt gullig när han vet att jag är ledsen eller på dåligt humör. Men vissa gånger önskar jag att han var så gullig bara för att han verkligen älskar mig och vill visa det . visst klart han gör det ibland , men vill att han ska göra det mera !  Jag älskar dig mitt hjärta ! <3


Det jag önskar högst just nu är att få min lägenhet ! 


XOXO

Måndag -

Igår åkte jag till hjärtat, när jag kom hit , lagade jag Erik o emil lite mat , sen åkte vi till strömsberg o kolla på fotboll , lite kallt men trevligt.
Sen påhemvägen stannnade vi till på hemköp för jag var tvungen att ha godis !
Sen åkte vi hem o la oss o kollade på tv o käkade godis .

Imorse åkte emil till skolan , jag fortsatte sova , så skönt , har ingen engelska idag , och känns väldigt onödigt att sitta o åka 1 timme dit och sen ha lektion typ en timme och en timme hem igen . nej dte gör jag inte bara !
Då är det bättre att vara hemma och plugga lite.
Sitter här nu i emils säng och kollar på tv o käkar upp det sista godiset. emil kommer hem vid halv 3 , så bara att vänta .

Funderar på om jag ska ringa Natalie , fast sen kom jag på att hon nog är i skolan . så får ringa henne senare , kanske bestämma en träff i veckan , behöver prata lite med henne , det var längesen .

XOXO


Dålig uppdatering - sista

Sorry för min dåliga uppdatering, men har inte haft tid faktiskt.

Sov hos pappa i onsdags, lite mys , farmor kom med jordgubbar o sånt . men mindre mysigt var att jag var tvungen att gå upp klockan sex för att åka in till uppsala , mötte sandra i tierp , fixade naglarna på tåget och tog en muffins ;)
Sen fick vi vänta i uppsala på Emma i typ en timme, sen drog vi till stadsparken , tog den bästa platsen , i solen på bryggan! Blev champagne och jordgubbar , mums. Sen efter ett antal timmar kom Jenny med polers med pasta sallad , så vi lunchade det där , sen var vi en sväng till slottsbacken med innan vi tog bussen till Jenny i Storvreta, grillade där, sen vid halv tio åkte vi hem,
Trevlig dag , på dagen , kvällen mindre tyrevlig kanske .

1:a maj , kom Erik o hämtade mig o Emil sen åkte vi o hämtade Natalie , åkte hem till mig och grillade, sen spelade vi kubb , tog en sväng till skutskär och köpte godis , sen hem och drog i en film.

Och idag har jag bara legat o solat hela dagen , så ganska röd som en kräfta nu .
Får se vad som händer ikväll.

kommer bildr från sista senare!

XOXO

RSS 2.0